Ik geef tekenles en schilderworkshops in mini-groepen. We stemmen met elkaar af wanneer deze plaats vinden en met welke thema's we gaan werken.

*** Ben je geïnteresseerd in een schilderij van jouw ziel? Mail of bel me gewoon, ik leg je graag uit hoe dit magische gebeuren werkt. ***

gegarandeerd leren tekenen

*** 9-11 juni plus 22-24 juni 2023 in Woerden ***

!! Iedereen kan tekenen!!
Ik geef tekencursussen volgens de methode van Betty Edwards. Hierbij gaat het er om iets af te beelden wat je voor ogen hebt. Ik houd van de methode van Betty Edwards, omdat ze er van uitgaat dat iedereen tekenen kan – en keer op keer zie ik iedere deelnemer daarin slagen!
Want iedereen heeft de potentie om te kunnen tekenen. We ervaren helaas vaak barrières voor dit potentieel. Deze barrières zijn krachtige en onbewuste bewegingen van onze mind. Veel mensen tekenen met hun linker hersenhelft. In dat geval teken je niet zo zeer wat je ziet, maar wat je denkt dat je ziet. Zo weten we bij voorbeeld dat de iris van een oog rond is, maar als je goed kijkt is alleen een deel van dit rondje echt zichtbaar.
Het waarnemen met de linker hersenhelft is vervormd door filters die bij de functie van deze deel van ons hersenen horen. Daardoor kunnen we niet op een manier waarnemen die een goede tekening mogelijk maakt.
Betty Edwards heeft oefeningen ontwikkelt waarmee wij de weg vrij kunnen maken voor de waarneming met onze rechter hersenhelft. De rechter hersenhelft is uitstekend geschikt voor het ongefilterde waarnemen en dus de nauwkeurige weergave in een tekening.

Met de zeer gestructureerde opbouw van het training leer je stap voor stap een nieuwe manier van kijken. Jouw tekenvaardigheid neemt in gelijke mate stap voor stap toe.
Jouw tekeningen winnen aan correctheid en ook aan levendigheid en sensitiviteit.
Letterlijk en misschien ook op vlak van spirituele bewustzijn ontwikkel je een nieuwe perspektief op de realiteit.

6 daagse workshop verdeeld op 2 weekenden.

€ 450/410,- cursuskosten

ook als cursus van 33 uren in 11 dagdelen mogelijk. we spreken de data en locatie af. 
voor meer informatie en aanmelding neem contact op via mail of telefoon.


"Wij hebben enorm genoten van Sabina’s teken cursus! In alle rust, harmonie, met zorg en humor leert Sabina met haar prachtige persoonlijkheid je de waarnemingsvaardigheden die je reeds bezit optimaal te benutten. En om aandacht te hebben voor wat er tijdens het tekenen zoal in je omgaat. Je leert niet alleen beter te tekenen, maar ook om er van te genieten en te verlangen naar meer.” Trude en Marco, 2021

schilderen

Ik laat je mijn manier van intuïtief schilderen ervaren afgestemd op jouw eigen creatieve proces.

Intuïtief schilderen is inspirerend spelen met kleuren en vormen. Stap voor stap ontvouwd het proces van schilderen zich. Je bent open voor wat zich aandient en hebt geen eindresultaat voor ogen. Ik begeleid je op jouw weg met het schilderij. Hoe kun je makkelijk beginnen? Wat heeft het schilderij nu nodig? Hoe kom je op ideeën en welke techniek kun je toepassen. Het is een dialoog tussen jou en je creatieve schepping. Het proces geeft je ruimte om ontspannen en zonder “moeten” met kleuren mee te stromen. Ik hoor vaak van mijn cursisten hoe verrast ze zijn over het gemak van deze intuïtieve manier van schilderen.

Wat zijn jouw verlangens en doelen met het schilderen? Neem gerust contact met me op. Data en tijden stemmen we met elkaar af.


maak je eigen kinderboek

informatie over deze cursus
binnen kort hier!


see your soul

I make a painting from the energy of your soul.

How does this work?

You give me the order and permission to paint the energy of your soul. I do not know your soul! But the energetic field knows it and will give the information that is necessary for you now.

I don't have to think about this. I only have to listen carefully to what the painting wants to be like. Actually I do not know why this painting has to look like this. For me it's a mystery. I am always very touched when a client immediately understands the meaning of the painting.
Do you have the true and deep desire to understand more of your soul? What is it asking from you, what does it want to do for you?
If you are interested I would like to share my experience with soulpaintings face to face. Get in touch!